Konyhatechnika

Az iCook edények mögött tudatos, átgondolt tervezés áll, gyönyörű kivitelezésűek, hogy a főzés eredménye minden alkalommal tökéletes és egészséges legyen. Az iCook rozsdamentes termékek nem pusztán minőségi edények prémium kollekciója. Ebben a gondosan megtervezett rendszerben minden edény, serpenyő, fedő és betét az összes többivel együtt használható, hogy olyan csábító ételeket készíthessen bennük, amelyek kevesebb zsiradék felhasználása mellet megőrzik a tápanyagokat. Valamennyi iCook serpenyő a VITALOK™ főzési módszert alkalmazza.

A VITALOK főzési módszerrel ízletesebb és egészségesebb ételek készíthetők, mert lehetővé teszi, hogy az ételek saját természetes zsírjukban és levükben puhuljanak meg. Az iCook Rozsdamentes edények fedele hajszálpontosan illeszkedik az edényhez, így egy vízzáró gyűrű jön létre a fedő és az edény között. Amikor a főzés megkezdődik, az ételben található természetes nedvességből gőz képződik. Ez a gőz cseppfolyósodik, és egy szigetelőréteget hoz létre, amely főzés közben fenntartja a szigetelést.

VLT8

VLT8

Az iCook tapadásmentes edényei rendkívül tartósak, és kitűnő teljesítményt biztosítanak bármilyen étel elkészítéséhez. Az iCook edények a világ legerősebb, legtartósabb és leghosszabb ideig tartó tapadásmentes serpenyői közé tartoznak. A három rétegű DURAMIC bevonatnak köszönhetően minden serpenyő rendkívül karcálló, így ezekkel az edényekkel akár fém evőeszközöket is használhat. Az edények fedele edzett üvegből készült, így az étel sem a fedélre, sem a serpenyőre nem tapad rá – így bármikor nyomon követheti a főzés menetét, miközben a belső hőmérséklet állandó marad. A tapadásmentes edények OPTITEMP alapanyaga kiemelkedő hőeloszlást biztosít, a DURAMIC tapadásmentes bevonat pedig még nagyobb tartósságot és jobb főzési tulajdonságokat garantál az ételkészítés közben. A technológiának köszönhetően kevesebb hozzáadott zsiradékra van szükség az ételek elkészítéséhez. Ugyanakkor a bevonat hatékonyan ellenáll a karcolásoknak és egyszerűen tisztítható.

Az iCook kések ergonomikus kialakítása és kiegyensúlyozott súlypontja maximális mobilitást és kényelmet garantál. A kések könnyen megtarthatók, így minden mozdulat tökéletesen elvégezhető a vágás közben. A legtöbb korábbi kés préseléssel készül, míg az iCook kések pengéje kovácsolt acél. A kovácsolt kés pengéje nehezebb és vastagabb lesz, a kés hegye pedig szilárdabb, ami erősebb és tartósabb kést eredményez. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az erőkifejtés jobban szabályozható használat közben. Az iCook 7 rétegű rozsdamentes acél Wok lehetővé teszi az egészséges, kevés vízzel történő VITALOK™ főzési módszer alkalmazását, ezáltal az étel megőrzi természetes színét, ízét, állagát és a tápanyagokat. A Wok 7 alumíniumrétege és acélmagja elősegíti a gyorsabb főzést, ezáltal energiát takarít meg, innovatív kialakítása pedig nagyobb stabilitást biztosít a tűzhelyen, miközben az étel könnyen forgatható.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tovább